Mirosul meu preferat este cel de prospețime și de curățenie

Publicitate

Știți mirosul acela din toiul iernii adus de cineva, de afară, din ger și zăpadă? Acesta este mirosul meu preferat: de prospețime și curățenie.

Acolo mă duc cu gândul de când soția mea folosește detergentul de rufe. Parcă ai impresia că nu miroase a nimic și totuși ritualul ei de spălat rufe mă scufundă într-un sac plin de amintiri. Ador mirosurile, cele naturale și pline de vănt zburdalnic.

Hainele ne urmează pașii, ne poartă stilul, ne îmbracă corpul și caracterul. Ele trebuie să fie curate, spălate și călcate. Grija permanentă pentru o vestimentație curată este esențială dar trebuie să fim foarte atenți cum să obținem și o curațenie igienică nu doar vizuală.

Curățenia corpoală este foarte importantă, ea nu poate fi înlocuită cu nimic. Întotdeauna ne îmbrăcăm curat indiferent dacă hainele sunt vechi sau noi. Avem nevoie de doua lucruri vitale pentru a păstra această etică intactă, și anumeꓽ apa și detergentul.

Alegerea detergentului ideal nu mai este o misiune atât de grea.

Tinerii părinți și, în mod special, persoanele cu pielea predispusă la alergii și iritații au ales un produs de curățenie rufe după câteva criterii: fără parfum, fără optici de stralucire, fără alergeni, coloranți, parabeni, enzime și fosfor.

Fugim prin magazine în căutarea mirosului ideal, văd doamne care deschid capacele produselor de curățenie și le miros. Acesta nu este un mod de a alege! Chimicalele au culori atrăgătoare și miros puternic. Știați că produsele care nu afectează nu au miros cum este detergentul de rufe AKALIN professional home? Cine a spus că un produs fără miros nu poate fi eficient? De ce trebuie sa mascăm mirosul hainelor curate cu un alt miros? Cu o mașină de spălat care are temperaturi ridicate, cicluri mai lungi de spălare și un detergent lichid adecvat ești salvat, salvat de boli și iritații de piele.

Sunt împătimit după oamenii care au o iubire nemărginită de sine, de oamenii care își acordă timp, îsi oferă calitate, își îngrijesc corpul și hainele.

Cockteil-urile sunt bune de servit la o petrecere, nu și în detergentul de rufe pe care îl alegem,tocmai de aceea citesc etichetele pentru a mă asigura că pielea mea și a familiei mele nu v-a intra în contact cu vre-o substantă chimică.

Internetul și accesul la informații ne ajută extrem de mult așa că majoritatea cumpărăturilor pe care le fac sunt online și în mare parte aleg același producător. De când am descoperit produsele de igienă AKALIN professional home viața mea s-a schimbat, grijile mele au dispărut în totalitate. Familia mea este fericită, hainele noastre sunt moi, catifelate și miros a curățenie. Pielea nu mai este predispusă la iritații sau tot felul de boli pentru că și hainele bebelușului și ale noastre sunt spălate exclusiv cu produsele AKALIN. În zadar vei spăla hăinuțele bebelușului cu un produs bun, non toxic, bio dacă tu ai hainele și corpul îmbibat de chimicale!

De multe ori când intram intr-un market ochii îmi fugeau în toate direcțiile, în mod special când ajungeam la raionul de produse de îngrijire corporală și produse de curățenie. Multitudinea, culorile și mirosul mă atrăgeau ca pe un magnet. Cândva coșul meu de cumpărături era plin cu aceste substanțe toxice frumos ambalate. Astăzi îmi iubesc pielea, o protejez și o respect. Da! Respectul față de noi miroase a sănătate, a zile liniștite și a zâmbet.

Alege un produs testat dermatologic, fii cu ochii în patru! Tu meriți ce este mai bun!

Postat de Claudiu la data de 29 sept. 2018
Singura cale spre fericire este să fii de folos în lume.
Arhivă autor:
Blog: www.akalin.ro

Sorry, the comment form is closed at this time.

Publicitate
Newsletter
Fii printre primii care află noutățile noastre!
30 ian. 2019

Familia continuă să sămână unul din cele mai importante elemente care contribuie la dezvoltarea unui copil şi la starea lui de sănătate. O mare parte

6 dec. 2018

Un produs biodegradabil dăruit unei persoane dragi este cea mai înnobilatoare formă de respect. Prietenii, când le-am spus prima dată despre intenția de a lansa

29 sept. 2018

Știți mirosul acela din toiul iernii adus de cineva, de afară, din ger și zăpadă? Acesta este mirosul meu preferat: de prospețime și curățenie. Acolo

27 sept. 2018

Stăpânește toate formele și culorile. În sens larg, este echivalentă cu lumea materială, universul fizic, universul material sau simplu, univers. Cum ar spune unii: ֞

© Gândește BIO