gandeste bio
vezi oferta

Mă îndrăgostesc în fiecare zi de natură

Stăpânește toate formele și culorile. În sens larg, este echivalentă cu lumea materială, universul fizic, universul material sau simplu, univers. Cum ar spune unii: ֞ Doi în unu֞ .

Pentru mine Universul este ca un părinte, ca un profesor dar din altă galaxie. Nici nu știu dacă îl pot numi om, știu doar de existența unei conexiuni intense între Univers și Eu. Tot mai des aud persoane care vorbes cu Universul , îl cheamă în ajutor, cred în el și îl roagă să le îndeplinească anumite dorințe. Se conectează cu el dimineața după trezire, iar chipul lor pare luminos și jovial.

natura

Natura, se refereă la totalitatea lucrurilor și ființelor din univers, lumea fizică înconjurătoare, cuprinzând vegetația, formele de relief, clima la fenomenele fizice, și în general la viață. Deci natura și universul înseamnă viață, înseamnă autodezvoltare, autoconservare și autoreproducere.

Cunoaștem cu toții cazuri când natura a rezolvat probleme cu care oamenii se confruntă, iar acest concept care se numește biomimetism convinge din ce în ce mai multe persoane că produsele Bio sunt din ce în ce mai eficiente, folosind mai puțină energie electrică și dăunând mai puțin mediului înconjurător. Cei de la AKALIN professional home au produse concepute și pentru persoanele care suferă de dermatită atopică. Cei care au început sa utilizeze produsele au remarcat o îmbunătățire însemnată. În acest caz omul și natura au format o bulă de bunătate.

Dacă până de curând majoritatea substanțelor și materialelor folosite pentru conceperea produselor erau analizate doar din perspective costului și a performanței, impactul asupra mediului înconjurător nefiind luat în calcul, astăzi majoritatea companiilor încearcă o schimbare încă din faza de producție.

Omul își dorește astăzi mai multă sănătate ca oricând și este dispus să plătească uneori sume foarte mari petru a o obține.

Tocmai din acest motiv și educația asupra mediului ar trebui să ia o atitudine cât mai responsabilă.

Cunoștințele ecologice despre protejarea naturii sau a relației dintre om și natură ar trebui să înceapă încă de acasă, din copilărie. Copiii trebuie să înțeleagă că intervenția omului asupra naturii trebuie să fie făcută doar în sens pozitiv pentru a nu provoca dispariția unor plante foarte valoroase pentru ecosistem.

Natura ne ia în brațe, ea deja a făcut totul în locul nostru, nouă nu ne rămâne decât să o protejăm! Las-o să își urmeze cursul căci ea a contribuit și contribuie asupra evoluției omenirii și ne oferă elementele fără de care viața pe pământ nu ar exista.

Regenerarea, renașterea continuă și supraviețuirea sunt exemplele care o definesc în toată splendoarea.

Mă îndrept către ea, căci corpul și mintea mea este acolo, în mijlocul inimii ei verzi. O caut peste tot, în hrana de zi cu zi, în aerul pe care îl respir, în produsele de curățenie și igienă corporala pe care le folosesc. Totul în jurul meu este natural, sănătos, biodegradabil, reciclabil, fără miros sau cu un parfum subtil, nevinovat.

Postat de Claudiu la data de 27 sept. 2018
Singura cale spre fericire este să fii de folos în lume.
Arhivă:
Website: www.banualumin.ro
Gândește Bio
Sponsor
© Gândește BIO