Gândește Bio și dăruiește Produse Biodegradabile

Publicitate

Un produs biodegradabil dăruit unei persoane dragi este cea mai înnobilatoare formă de respect.

Prietenii, când le-am spus prima dată despre intenția de a lansa acest proiect, au simțit nevoia de a mă readuce cu picioarele pe pământ. Au început să-mi spună că suntem români, că avem un deficit enorm de educație în comparație cu alte nații, că este aproape imposibil să gândim bio într-o perioadă dominată de un consum naiv indus de companii lipsite de scrupule.

După doar câteva minute de discuții au început să depene amintiri din copilărie, despre cum se jucau în curtea bunicilor, despre drumețiile cu colegii de școală. Pentru ei erau doar amintiri. Pentru mine sunt și speranțe. Speranțe că le vom putea retrăi.

Dăruiește Produse Biodegradabile

Un exemplu la îndemâna fiecăruia dintre noi este de a dărui celor dragi cadouri cu produse biodegradabile.

Cunosc persoane care, după ce au acceptat invitația de a participa la diverse activități ecologice bazate pe voluntariat, au decis să fie mai atenți la produsele puse în coșul de cumpărături. Au înțeles faptul că a cumpăra un produs nociv naturii este sinonim cu a fi complice la creșterea gradului de poluare.

De la aceste persoane am învățat cât de important este exemplul personal. Un pet devine nociv naturii doar dacă este abandonat în spațiul verde. O pungă de plastic aruncată peste bordul unei nave de croazieră poate fi fatală unui delfin. Stilul nostru de viață, și atitudinea față de cei care ni-l pun în pericol, poate avea un impact nebănuit asupra celor din jurul nostru.

Vă propun să mergem mai departe. Vă propun să căutăm cadouri pentru cei dragi pe rafturile cu produse biodegradabile.

Produsele AKALIN profesional home sunt 100% biodegradabile, 100% ecologice și 100% hipoalergenice. Ambalajele respectă criteriile de reciclare.

Pentru a evita situațiile neplăcute datorate întârzierilor de transport specifice acestei perioade, vă recomandăm să plasați comanda din timp.

Împreună putem schimba viitorul, avem credința profundă că vom reuși pentru că scopul vieții noastre este să dăruim.

Postat de Claudiu la data de 6 dec. 2018
Singura cale spre fericire este să fii de folos în lume.
Arhivă autor:
Blog: www.akalin.ro

Sorry, the comment form is closed at this time.

Publicitate
Newsletter
Fii printre primii care află noutățile noastre!
30 ian. 2019

Familia continuă să sămână unul din cele mai importante elemente care contribuie la dezvoltarea unui copil şi la starea lui de sănătate. O mare parte

6 dec. 2018

Un produs biodegradabil dăruit unei persoane dragi este cea mai înnobilatoare formă de respect. Prietenii, când le-am spus prima dată despre intenția de a lansa

29 sept. 2018

Știți mirosul acela din toiul iernii adus de cineva, de afară, din ger și zăpadă? Acesta este mirosul meu preferat: de prospețime și curățenie. Acolo

27 sept. 2018

Stăpânește toate formele și culorile. În sens larg, este echivalentă cu lumea materială, universul fizic, universul material sau simplu, univers. Cum ar spune unii: ֞

© Gândește BIO