gandeste bio
vezi oferta

Cum să-ți protejezi pielea împotriva bolilor

Pielea reprezintă o suprafață receptorie extrem de vastă, care asigură o sensibilitate diversă, protejează corpul de leziuni mecanice și microorganisme, participă la secretarea unor produse finale ale metabolismului și îndeplinește de asemenea un important rol de termoregulație, execută funcțiile de respirație, conține rezerve energetice, leagă mediul înconjurător cu tot organismul.

produse biodegradabile

Pielea, bariera naturală a corpului, este organul cel mai expus la iritaţiile din mediul înconjurător. Odată supusă unor factori externi iritanţi, pielea răspunde, de cele mai multe ori, prin reacţii alergice, cunoscute şi sub numele de dermatite de contact. Acesta apar sub forma unor erupţii caracterizate de senzaţia de mâncărime, care sunt determinate de agenţi chimici.

Acești agenti se găsesc în majoritatea produselor de curățenie, produse cosmetice, detergenți de rufe, detergenț de vase, în produseele de îndepărtare a mucegaiului și a calcarului. Mare atenție la produsele care necesită folosirea mănușilor – acestea, pe lângă efectul rapid pe care îl au, pot provoca leziuni grave pielii, aparatului respirator si vizual.

Arsuri, intoxicații grave, iritații la nivelul ochilor sau ale căilor respiratorii, mâncărimi, piele crăpată și roșie, amețeală și stări de vomă. Asta se poate întâmpla cu cei care nu pun preț pe sănătatea lor și aleg alternative sănătoase împotriva celor nocive.

Te invit să-ți pese de tine.

Îmi doesc să fii sanătos la exterior și în interior și să te bucuri de o piele netedă și curată. Putem evita aceste iritații foarte usor. Nu este necesar să stopam folosirea produselor, ci să le alegem pe cele care nu afectează nici pe termen scurt și nici pe termen lung, produse care nu afectează aerul, apa și solul de pe Pamant. Astfel de produse se gasesc în anumite magazine specializate, online și sunt minunate. Adio boli de piele, adio manuși, adio produse toxice.

Produsele bio, ele îmi curăță casa, îmi spală copii, au grija de corpul, hainele, obiectele mele și ale familie mele. De când le-am descoperit, cu texturile lor blânde, fără miros și chimicale mă simt în siguranță maximă. Sunt fericit pentru că pământul are o șansă reala la viață. Sunt fericit pentru că pot să-mi protejez copiii. Sunt fericit pentru că pot să împărtășesc cu voi secretele sănătoase. Știu că împreună putem să ne salvăm!

Zi de zi, sunt mai informat și mai luminat. Astăzi am aflat că folosind produsele biodegradabile, salvez vietațile acvatice, ceea ce m-a umplut de bucurie. Ador peștișorii. Ador să fac bine. Mai știu ca nu au parabeni, fosfați și nici coloranți.

Tu cum iți protejezi familia de bolile de piele? Informează-te și protejează!

Postat de Claudiu la data de 12 sept. 2018
Singura cale spre fericire este să fii de folos în lume.
Arhivă:
Website: www.banualumin.ro
Gândește Bio
Sponsor
© Gândește BIO