gandeste bio
vezi oferta

Cum să te asiguri că ai cumpărat un produs cu adevărat BIO

Un produs cu adevărat BIO se poate comanda doar din surse sigure – direct de la un producător sau de la un magazin de încredere.

bio

Când vine vorba despre produse bio, avem tendința de a ne grăbi să rostim afirmații fără să fim atenți la mesajul pe care-l transmitem. Ne lăsăm purtați de propriile convingeri, convingeri care nu sunt altceva decât tipare sau obişnuinţe mentale pe care le-am cultivat în timp. Uităm de propriile experiențe pozitive. Ne aducem aminte doar de câteva dezamăgiri și ne canalizăm întreaga atenție asupra lor. Astfel, după doar câteva minute, ajungem să fim părtași la o discuție tensionată despre aceste produse.

Personal, cred cu toată convingerea că ne aflăm la o răscruce de drumuri. Avem două opțiuni. Putem să continuăm pe același drum și să ne istovim reciproc. Sau putem să devenim mai atenți la propriile afirmații și să privim cum persoanele din jurul nostru se schimbă în bine. Produsele cu adevărat bio ne așteaptă doar pe un unul din aceste drumuri. Sunt acolo. Ne așteaptă să ne apropiem. Ne așteaptă să le adăugăm în coș. Mi-aș dori să spun că ne vor aștepta până când ne vom schimba cu toții modul de a gândi, dar când privesc în jur constat că timpul pe care îl avem la dispoziție este limitat.

In urmă cu câțiva ani un amic mi-a spus că produsele cu adevărat bio sunt precum prietenii de încredere. Îți ies în cale când vor ei nu când vrem noi. Produsele bio pot fi recunoscute cu ușurință după eticheta care îi confirmă originea bio, dar produsele cu adevărat bio sunt rare. Foarte rare. Pentru unii dintre noi. Când ai intrat ultima dată într-un magazin de produse organice / bio / eco / naturale? Cu produse aranjate frumos pe rafturi. Cu etichetele la vedere. Cu certificările evidențiate. Te-ai întrebat vre-odată dacă produsul rămas neatins era exact cel pe care-l căutai? L-ai luat pe cel de alături. Numele său ți s-a părut mai cunoscut. Mai cunoscut. Poate că l-ai văzut într-un banner online. Să rescriu. Te-ai întrebat vre-odată dacă produsul luat de pe raft era exact cel pe care-l căutai? L-ai lăsat neatins pe cel de alături. Numele său ți s-a părut mai cunoscut. Mai cunoscut. Poate că l-ai văzut într-un banner online. Am rescris.

A discuta negativ nejustificat și exagerat despre un produs bio te îndepărtează de produsele cu adevărat bio

Este o constatare personală. Bazată inclusiv pe proprie experiență. Incepând din clipa în care mi-am propus să fiu mai atent la anumiți factori care mi-ar fi putut influența decizia finală de cumpărare lista cu produse bio care mi-au câștigat încrederea a început să se mărească considerabil.

Am încetat să mă mai bazez doar pe ce găsesc scris în mediul online sau pe afirmațiile unor cunoștințe. Am revenit la un vechi obicei. Testez personal. Când aleg un produs pe care nu-l cunosc îmi asum riscul să nu fie în totalitate pe placul meu. Aici nu discutăm despre un gadget care trebuie să respecte în totalitate manualul de utilizare. Din acest motiv, un produs bio poate să fie, în același timp, preferatul meu și lipsit de importanță pentru tine. Este ceva normal. Suntem două persoane diferite. In schimb, nimic nu se compară cu bucuria de a descoperi un produs bio de calitate ridicată cu un nume mai puțin cunoscut. Este ca și cum, dacă îmi este permisă comparația, cu a sta întâmplător pe o bancă alături de un străin și după câteva vorbe schimbate îți dai seama că ai alături un prieten de peste timpuri.

Cum să te asiguri că ai cumpărat un produs cu adevărat BIO

Viața este spotană și imprevizibilă! Toată viaţa noastră este o alternanţă între alegeri mai puțin fericite și alegeri fericite. Omul este mereu tributar unei anumite alegeri. De ce dorești să ai posibilitatea de a fi sigur când intenționezi să cumperi un produs nou?

Iți recomand să te limitezi doar la a fi extrem de precaut când îți alegi sursa de unde îl comanzi. Poate să fie un producător sau un magazin. Offline sau online. Esențial este să fie de încredere. In rest … trăiește viața.

Postat de Claudiu la data de 30 ian. 2018
Singura cale spre fericire este să fii de folos în lume.
Arhivă:
Website: www.banualumin.ro
Gândește Bio
Sponsor
© Gândește BIO