gandeste bio
vezi oferta

Cum am renunțat la anumite produse din comerț și am început să folosesc produse bio

De foarte mulți ani stilul meu alimentar a suferit o schimbare majoră. Am renunțat la alimentele pe care le-am considerat nocive pentru organismul și tenul meu, dar niciodată până de curând nu m-am documentat asupra produselor pe care le folosesc zilnic și care ajung în corp.

produse bio

De la pasta de dinți, săpun, gel de duș, detergenți de vase și haine, renumitul balsam de haine, produse de curățenie, creme de față, mâini și altele, toate ajung pe pielea noastră unele fiind absorbite într-un timp foarte scurt. Studiile demonstrează dar eu am testat de-a lungul anilor pe propria piele și pot spune că diferența o face un produs bio.

Venirea pe lume a bebelușului mi-a schimbat total percepția asupra acestui aspect și încă de când era în burtică am început să studiez în detaliu despre substanțele care ne fac rău!

Nesurprinzător, informațiile pe care le-am găsit m-au făcut să citesc pe etichetele produselor pe care le aveam în casă și să descopăr un șir nesfârșit de: denumiri toxice și substanțe chimice periculoase pentru sănătatea noastră.

Uite așa a început marea schimbare, înlocuirea produselor cu miros plăcut sau înțepător și cu efect imediat, cu cele mai puțin mirositoare sau deloc dar care s-au dovedit a fi atât de sănătoase. Schimbarea începe cu noi, trebuie doar să ne dorim binele, să ne vrem sănătoși pe noi și pe copii noștri, să vrem să respirăm un aer cât mai curat afară și în casele noastre.

La noi în casă au dispărut multe produse de care eram dependentă. De la clor la deodorant de cameră, detergenții de rufe și tot felul de produse care făceau minuni dar care îmi lăsau urme pe mâini, îmi impiedicau respirația sau chiar îmi pătau unele haine. Acum hainele și lenjeriile sunt moi și catifelate și au un miros subtil și plăcut datorită balsamului bio pe care l-am desoperit. Dacă inițial îl foloseam doar pentru bebe acum este indispensabil pentru întreaga familie. La fel și detergentul lichid – este unul moale și lasă hainele plăcute la atingere. Până și gelul de vase este bio iar despre acest produs care este special vă povestesc în următorul articol. Produsele bio sunt miraculoase. Trebuie doar să le descoperiți pe cele potrivite.

Acum aleg produsele BIO pentru că am văzut diferența și vă îndemn și pe voi să faceti același lucru și să ne împărtășiți părerile despre produsele pe care le folosiți și rezultatele lor.

Postat de Claudiu la data de 13 mart. 2018
Singura cale spre fericire este să fii de folos în lume.
Arhivă:
Website: www.banualumin.ro
Gândește Bio
Sponsor
© Gândește BIO