gandeste bio
vezi oferta

Arată-mi mâinile ca să văd ce produse de curățenie folosești

Mâinile unei persoane spun multe, în ciuda tăcerii. Trec prin toate anotimpurile, prin toate apele. Mâinile și fața sunt cele mai expuse la factorii externi cât și cei de natură chimică a produselor de uz casnic și cosmetic.

Trebuie să le îngrijim cu o atenție mai sporită. Iarna folosim mănuși și pe tot parcursul anului le hidratăm cu cremă. Ce sa întâmplă când pielea este prea sensibilă și în contact cu o substanță mai agresivă pielea crapă? Folosirea mănușilor nu este tocmai cea mai comodă metodă dar poate fi singura de cele mai multe ori, și chiar o metodă economică. Pielea uscată poate fi doar o problemă trecătoare spre deosebire de substanțele nocive rămase pe vasele din care ne vom hrăni mai târziu sau pe paharele din care vom bea.

Imi rezerv dreptul să trăiesc sănătos eu și familia mea. Tocmai din acest motiov am ales un produs care să mă scape de aceste probleme, un produs certificat bio, un produs fără miros și care se poate folosi fără mănuși, pielea rămănând astfel netedă ca înaintea utilizării.

Curățenia înainte de toate, atât pentru noi cât și pentru copii noștri. De la baie la dormitor și bucătărie, fiecare cameră necesită în curățenie anumite produse, care adesea au cele mai îmbietoare mirosuri. Cine are răbdare să citească și sș descifreze listele lungi de chimicale de pe spatele fiecărui produs când mirosul este atât de plăcut? Cine se mai gândește la efectele adverse ale produselor minune? Imi aduc aminte că în trecut, până să aflu despre existența produselor de curățenie bio, cum alegeam produsele după miros sau după cât de rapid își făceau efectul. Absolut toate produsele le foloseam cu mănuși, în caz contrar mâinile mele se înroșeau, se iritau și mă usturau groaznic! Dragii mei, fiți atenți pe ce vă cheltuiți banii astfel încât sănătatea voastră să nu aibă nevoie mai târziu de vindecare.

In casa noastră acum miroase a curățenie, a proaspăt, a vânt de primăvară. Nu mai simt tot felul de mirosuri artificiale. Nu mai folosesc mănuși – deci am mai scăpat de o cheltuială în plus. Aveți grijă de bani și de sănătatea voastră! Aveți grijă de copii voștri care trebuie să crească într-un mediul curat, să respire aer nu substanțe chimice.

Imi place să am grijă de sănătatea familiei mele, să mă îngrijesc de cât de curat este aerul pe care îl respirăm cu totii. Acord o atenție deosebită în alegerea fiecărui produs, îmi fac timp să citesc fiecare etichetă și să descifrez ce se află sub ea. Vă recomand cu drag să vă faceți timp să căutați astfel de produse și să le încercați. Piața din România a început să aibă o creștere deosebită în această privință.

Găsim peste tot în magazine fizice cât și online varianta bio. Tu pe care o alegi?

Poate că vei fi șceptic inițial, poate vei crede ca și mine că nu sunt eficiente, că prezintă un dezavantaj lipsa mirosului, însă după primele utilizări mi-am dat seama cât mi-au lipsit în viață aceste produse, cât de ușor se folosesc și cât de sănătoase sunt pentru piele și respirație.

Sunt fericită! Mâinile sunt fine și netede, casa este curată iar familia mea este sănătoasă și fericită!

Postat de Claudiu la data de 28 iun. 2018
Singura cale spre fericire este să fii de folos în lume.
Arhivă:
Website: www.banualumin.ro
Gândește Bio
Sponsor
© Gândește BIO